مودم چیست؟
امروزه ما فقط از اینترنت استفاده نمی کنیم، بلکه به آن متکی هستیم. وقتی ارتباط کند است، یا بدتر از آن، وجود ندارد، کل روز شما ممکن است خراب شود. اما آیا تا به حال به این فکر کرده اید که این ارتباط چگونه کار می کند؟ از روتر Wi-Fi گرفته تا دستگاههای تلفن همراه، اجزایی که شبکه خانگی شما را تشکیل میدهند، همگی به زبانهای دیجیتال مختلفی صحبت میکنند، اما مودم شما مترجم است. سیگنالهایی را که از ارائهدهنده خدمات اینترنت یا ISP شما میآیند، دریافت میکند و آنها را به یک اتصال اینترنتی برای پخش روتر Wi-Fi شما ارسال میکند. در سطح پایه، مودم شما به شما امکان دسترسی به وب را می دهد، اما همچنین می تواند تفاوت زیادی در کارایی وای فای خانگی شما ایجاد کند. اینکه بتوانید به راحتی مودم را بشناسید و با توجه به نیاز خود را آن را انتخاب بکنید خیلی مهم است. در صارن مارکت تمامی مودم ها مورد بررسی قرار دهید و با ویژگی های آنها آشنا شوید.
مودم چگونه کار می کند؟
مودم اطلاعات را از ISP شما از طریق خطوط تلفن، فیبر نوری یا کابل کواکسیال در خانه شما (بسته به ارائه دهنده خدمات شما) دریافت می کند و آن را به سیگنال دیجیتال تبدیل می کند. وظیفه روتر این است که این سیگنال را از طریق کابلهای اترنت سیمی یا Wi-Fi به دستگاههای متصل منتقل کند تا همه دستگاههای شما بتوانند روی برد و به اینترنت دسترسی داشته باشند. روتر و ISP شما نمیتوانند مستقیماً با هم ارتباط برقرار کنند زیرا به زبانهای مختلفی صحبت میکنند، یا بهتر است بگوییم، انواع سیگنالهای مختلفی را ارسال میکنند. به همین دلیل است که نقش مودم بهعنوان یک مترجم بسیار مهم است.
انواع مودم از نظر اتصال
امروزه مودم ها در مدل های مختلفی وجود دارد که شامل مودم ثابت TD-LTE، مودم جیبی، مودم همراه 3G/4G، مودم ADSL/VDSL و همینطور Dial up می باشد. این مودم ها دارای طراحی های متفاوتی می باشند. برای خرید مودم دقت لازم را داشته باشید تا از انتخاب خود پشیمان نشوید. پیشنهاد من به شما خرید مودم وایرلس می باشد و بتواند از وای فای پشتیبانی کند. البته جهت به اشتراک گذاری هارد، بهترین مودم انتخابی شما مودم ADSL بی سیم می باشد. برای خرید مودم بر روی اینجا کلیک کنید.
فناوری به کار رفته در مودم و کاربرد آن مشخص کننده روش اتصال و همینطور زیر ساخت آن می باشد. اکنون می خواهیم با انواع مودم آشنا شوید:
- مودم ADSL:
اکثراً از مودم ADSL استفاده می کنند. مودم ADSL توسط درگاه RJ- 11 به تلفن متصل شده و سپس سرویس دهنده اینترنت متصل خواهد شد. بعداز انجان تنظیمات شما می توانید به اینترنت متصل شوید. امروزه اکثراً مودم های ADSL به صورت بی سیم (وایرلس) می باشند و کاربران به صورت وای فای از اینترنت بهره می برند. سرعت این نوع مودم ها بالا است. شرکت هایی مانند مخابرات، پیشگامان، شاتل، آسیاتک و ... اینترنت ADSL را ارائه می دهند .
- مودم با سیم Wired:
مودم های سیمی شامل پورت USB و پورت LAN هستند. البته برخی مواقع بعضی مودم های سیمی، درگاه USB ندارند و یا درگاه LAN ندارند.
- مودم بی سیم Wireless:
مودم های بی سیم یا وایرلس در شبکه محلی بی سیم فعالیت می کند. در این نوع مودم ها می توانند چندین کارب به طور همزمان از اینترنت استفاده کنند. اکثر مودم های وایرلس امروزی دارای ۴ پورت LAN هستند، یعنی به طور همزمان پاسخگوی 4 دستگاه می باشد.
- مودم WiMax:
در فناوری WIMAX اینترنت نیاز به خط تلفن ندارد و به صورت فراگیرهمه افراد می توانند استفاده کنند. پهنای باند این نوع مودم هادر سال 2001 بین 30 تا 40 مگابیت بر ثانیه بود. اما در سال 2011 به 100 مگابیت بر ثانیه رسید. در ایران شرکتی که این فناوری را ارائه میدهد شرکت مبین نت و ایرانسل می باشد.
- مودم G/4G 3 LTE:
اینترنت 3G/5G و LTE به صورت وایرلس در تلفن همراه شما ارائه می شود. در این نوع اینترنت پوشش دهی مناطق بالاست. البته G4 LTE دارای پهنای باند بالاست.
مودم TD- LTE:
تکنولوژی TD-LTE به صورت نسخه ثابت در فناوری LTE محسوب می شود. چون فناوری ۴G LTE جهت دستگاه های قابل حمل و همراه به کار می رود. فناوری TD-LTE جهت مودم ثابت TD-LTE به کار می رود.
نتیجه گیری
در مقاله برترین مودم های TD-LTE می توانید انواع مودم ها را شناسایی کرده و مودم مناسب با نیاز خود را انتخاب کنید. در این مطلب سعی کردیم مودم را برای شما توضیح دهیم و سپس با انواع مودم از نظر اتصال آشنا کنیم. برای شناخت بهترین مودم های TD-LTE اینجا را کلیک کنید.
- ۰۱/۰۸/۲۹