مقالات حوزه شبکه و تجهیزات شبکه

۳ مطلب در آبان ۱۴۰۱ ثبت شده است

  • ۰
  • ۰

در این مطلب سعی بر این داریم تا شما را از مناطق تحت پوشش ایرانسل مطلع کنیم. با هم مراحلی را پیش میرویم تا بتوانید مناطق تحت پوشش td lte ایرانسل را بیابید:

گام اول :

سایت ایرانسل مناطق تحت پوشش td lte ایرانسل را در آدرس زیر آماده کرده است و شما با کلیک بر روی آدرس می توانید با وارد کردن اسم شهر محل سکونت از پوشش td lte ایرانسل منطقه خود مطمئن شوید. البته در این آدرس شما از مناطق تحت پوشش 5g ایرانسل و مناطق تحت پوشش 4.5g ایرانسل و … مطلع خواهید شد.

گام دوم:

در این روش باید از طریق خط ایرانسل خود کد دستوری پوشش اینترنت ایرانسل که اپراتور ایرانسل برای این منظور فعال کرده است را شماره گیری کنید. این کد دستوری آنتن دهی ایرانسل #۲۰* می باشد.

گام سوم:

در این روش با شماره گیری شماره ۷۰۷ از خط ایرانسل می توانید سوالات و راهنمایی های لازم را از مرکز پشتیبانی مخصوص اینترنت ثابت ایرانسل یا همان TD-LTE جویا شوید. از خط های ثابت یا همراه اول و سایر اپراتورها شماره ۰۹۳۷۷۰۷۰۰۰۰ را شماره گیری بفرمایید.

  • سارا نشاط
  • ۰
  • ۰

رک سرور چیست و چه زمانی به آن نیاز دارم؟ تفاوت بین رک سرور و رک شبکه چیست؟ این و بسیاری از سوالات رایج دیگر در پست وبلاگ صاران مارکت پاسخ داده خواهد شد.

رک سرور یا رک شبکه؟

هنگام راه اندازی یک شبکه، همیشه باید به نحوه چیدمان اجزای خود توجه کنید. رک شبکه چارچوبی عالی برای این کار ارائه می دهند.

 

اما تفاوت بین رک شبکه و رک سرور چیست؟

اول از همه باید بگویم که هر دو برای ذخیره و سازماندهی اجزای فعال (تجهیزات اکتیو شبکه ) و غیرفعال شبکه (تجهیزات پسیو شبکه) شما هستند. اینها می توانند سوئیچ شبکه، روتر و اکسس پوینت، یو پی اس و کابل شبکه یا سرور باشند. علاوه بر این، رک ها وظیفه دارند از فناوری نصب شده در برابر تأثیرات خارجی محافظت کنند. برای خرید تجهیزات شبکه اینجا را کلیک کنید.

یکی دیگر از مزایای مهم آنها، البته محافظت در برابر سرقت است. قفل ها و سیستم های امنیتی برای محافظت از محتویات رک های سرور و شبکه در برابر سرقت و به خصوص در برابر دسترسی های غیرمجاز استفاده می شوند.

با این حال، یک تفاوت کوچک اما ظریف وجود دارد: رک های سرور معمولاً تا حدودی محکم تر ساخته می شوند و گاهی اوقات چندین سیستم خنک کننده دارند.

از یک طرف، این اجازه می دهد تا بار اجزای نصب شده حمل شود. همچنین هنگام بیرون کشیدن ریل ها، کابینت از جلو واژگون نمی شود. از طرفی فرآیندهای کاری دستگاه ها باعث ایجاد دمای بالا می شود. برای جلوگیری از گرم شدن بیش از حد، این می‌خواهد به همان نسبت در یک کابینت بسته پایین نگه داشته شود.

در مقایسه با رک شبکه، رک سرور نیز تا حدودی عمیق‌تر ساخته شده است. عمق آن حدود 1000 تا 1200 میلی متر (39،37 تا 47،24 اینچ) است. در مقابل، کابینت مخابراتی به طور قابل توجهی کوچکتر در 600-800 میلی متر (23،62 تا 31،50 اینچ) است. یک رک شبکه نیز می تواند روی دیوار نصب شود، البته به شرطی که یک کمد دیواری کوچک و خاص باشد.

 

سرور چیست؟

سرور یک کامپیوتر شبکه مرکزی قدرتمند است. منابع خود را در اختیار سایر رایانه ها قرار می دهد. خدمات شبکه عملکردی و زیرساختی از طریق سرور انجام می شود. داده هایی که نیاز به دسترسی چند نفر دارند را می توان در اینجا ذخیره کرد. وقتی از یک سرور صحبت می کنیم، همیشه باید بین سخت افزار و نرم افزار تمایز قائل شویم. سرور سخت افزاری اساساً ماشین فیزیکی است که در یک شبکه یکپارچه شده است.

 

رک سرور چه می کند؟

رک سرور کامپیوتری است که برای عملکرد سرور بهینه شده است. این به گونه ای طراحی و ساخته شده است که در یک سیستم نصب مستطیل شکل که به آن پایه قفسه ای نیز می گویند، قرار می گیرد. این شامل چندین شیار برای نصب است و به عنوان یک قفسه نیز شناخته می شود. یک سرور رک برای نگه داشتن یک واحد سخت افزاری در محل امن با پیچ طراحی شده است. علاوه بر این، پایه‌های رک نیز گردش هوای بهتری را برای تجهیزات ایجاد می‌کنند.

 

کابینت رک چیست؟

اصطلاح قفسه (به معنای "قاب"، "کابینت"، "قفسه" یا "پایه") مخفف یک دستگاه نگهدارنده است که معمولاً تعدادی از عناصر کوچکتر را در یک واحد ترکیب می کند - مانند پایه. کابینت رک اغلب به عنوان رک سرور یا کابینت پچ نامیده می شود. علاوه بر پچ پنل ها و سوئیچ ها، در درجه اول شامل سرورهایی است که به صورت فیزیکی به هم متصل شده اند.

محل قفسه برای محکم کردن قطعه مربوطه عمل می کند و توسط کل قاب پشتیبانی می شود. البته کابینت ها دارای عرض های مختلفی هستند. رایج ترین کابینت قفسه 19 اینچی است که دارای عرض استاندارد 19 اینچ (= 48.26 سانتی متر) است.

 

نتیجه گیری

در مقاله خرید رک شبکه می توانید اطلاعاتی در زمینه خرید رکها بدست بیاورید که کمک فراوانی به شما خواهد کرد. چون رکها موجب ساماندهی تجهیزات شبکه شما خواهد بود. همچنین بباعث افزایش بهره وری عملیاتی تجهیزات می شود.

  • سارا نشاط
  • ۰
  • ۰

مودم چیست؟

امروزه ما فقط از اینترنت استفاده نمی کنیم، بلکه به آن متکی هستیم. وقتی ارتباط کند است، یا بدتر از آن، وجود ندارد، کل روز شما ممکن است خراب شود. اما آیا تا به حال به این فکر کرده اید که این ارتباط چگونه کار می کند؟ از روتر Wi-Fi گرفته تا دستگاه‌های تلفن همراه، اجزایی که شبکه خانگی شما را تشکیل می‌دهند، همگی به زبان‌های دیجیتال مختلفی صحبت می‌کنند، اما مودم شما مترجم است. سیگنال‌هایی را که از ارائه‌دهنده خدمات اینترنت یا ISP شما می‌آیند، دریافت می‌کند و آنها را به یک اتصال اینترنتی برای پخش روتر Wi-Fi شما ارسال می‌کند. در سطح پایه، مودم شما به شما امکان دسترسی به وب را می دهد، اما همچنین می تواند تفاوت زیادی در کارایی وای فای خانگی شما ایجاد کند. اینکه بتوانید به راحتی مودم را بشناسید و با توجه به نیاز خود را آن را انتخاب بکنید خیلی مهم است. در صارن مارکت تمامی مودم ها مورد بررسی قرار دهید و با ویژگی های آنها آشنا شوید.

 

مودم چگونه کار می کند؟

مودم اطلاعات را از ISP شما از طریق خطوط تلفن، فیبر نوری یا کابل کواکسیال در خانه شما (بسته به ارائه دهنده خدمات شما) دریافت می کند و آن را به سیگنال دیجیتال تبدیل می کند. وظیفه روتر این است که این سیگنال را از طریق کابل‌های اترنت سیمی یا Wi-Fi به دستگاه‌های متصل منتقل کند تا همه دستگاه‌های شما بتوانند روی برد و به اینترنت دسترسی داشته باشند. روتر و ISP شما نمی‌توانند مستقیماً با هم ارتباط برقرار کنند زیرا به زبان‌های مختلفی صحبت می‌کنند، یا بهتر است بگوییم، انواع سیگنال‌های مختلفی را ارسال می‌کنند. به همین دلیل است که نقش مودم به‌عنوان یک مترجم بسیار مهم است.

انواع مودم از نظر اتصال

امروزه مودم ها در مدل های مختلفی وجود دارد که شامل مودم ثابت TD-LTE، مودم جیبی، مودم همراه 3G/4G، مودم ADSL/VDSL و همینطور Dial up می باشد. این مودم ها دارای طراحی های متفاوتی می باشند. برای خرید مودم دقت لازم را داشته باشید تا از انتخاب خود پشیمان نشوید. پیشنهاد من به شما خرید مودم وایرلس می باشد و بتواند از وای فای پشتیبانی کند. البته جهت به اشتراک گذاری هارد، بهترین مودم انتخابی شما مودم ADSL بی سیم می باشد. برای خرید مودم بر روی اینجا کلیک کنید.

فناوری به کار رفته در مودم و کاربرد آن مشخص کننده روش اتصال و همینطور زیر ساخت آن می باشد. اکنون می خواهیم با انواع مودم آشنا شوید:

- مودم ADSL:

اکثراً از مودم ADSL استفاده می کنند. مودم ADSL توسط درگاه RJ- 11 به تلفن متصل شده و سپس سرویس دهنده اینترنت متصل خواهد شد. بعداز انجان تنظیمات شما می توانید به اینترنت متصل شوید. امروزه اکثراً مودم های ADSL به صورت بی سیم (وایرلس) می باشند و کاربران به صورت وای فای از اینترنت بهره می برند. سرعت این نوع مودم ها بالا است. شرکت هایی مانند مخابرات، پیشگامان، شاتل، آسیاتک و ... اینترنت ADSL را ارائه می دهند .

- مودم با سیم Wired:

مودم های سیمی شامل پورت USB و پورت LAN هستند. البته برخی مواقع بعضی مودم های سیمی، درگاه USB ندارند و یا درگاه LAN ندارند.

- مودم بی سیم Wireless:

مودم های بی سیم یا وایرلس در شبکه محلی بی سیم فعالیت می کند. در این نوع مودم ها می توانند چندین کارب به طور همزمان از اینترنت استفاده کنند. اکثر مودم های وایرلس امروزی دارای ۴ پورت LAN هستند، یعنی به طور همزمان پاسخگوی 4 دستگاه می باشد.

- مودم WiMax:

در فناوری WIMAX اینترنت نیاز به خط تلفن ندارد و به صورت فراگیرهمه افراد می توانند استفاده کنند. پهنای باند این نوع مودم هادر سال 2001 بین 30 تا 40 مگابیت بر ثانیه بود. اما در سال 2011 به 100 مگابیت بر ثانیه رسید. در ایران شرکتی که این فناوری را ارائه میدهد شرکت مبین نت و ایرانسل می باشد.

- مودم G/4G 3 LTE:

اینترنت 3G/5G و LTE به صورت وایرلس در تلفن همراه شما ارائه می شود. در این نوع اینترنت پوشش دهی مناطق بالاست. البته G4 LTE دارای پهنای باند بالاست.

مودم TD- LTE:

تکنولوژی TD-LTE به صورت نسخه ثابت در فناوری LTE محسوب می شود. چون فناوری ۴G LTE جهت دستگاه های قابل حمل و همراه به کار می رود. فناوری TD-LTE جهت مودم ثابت TD-LTE به کار می رود. 

 

نتیجه گیری

در مقاله برترین مودم های TD-LTE می توانید انواع مودم ها را شناسایی کرده و مودم مناسب با نیاز خود را انتخاب کنید.  در این مطلب سعی کردیم مودم را برای شما توضیح دهیم و سپس با انواع مودم از نظر اتصال آشنا کنیم. برای شناخت بهترین مودم های TD-LTE اینجا را کلیک کنید.

  • سارا نشاط