اغلب مودم هایی که دارای ویژگی فناوری MIMOهستند، قادر به تجزیه پهنای باند هستند و انها را به دستگاه های متصل ارسال می کنند. تعداد این بخش هایی که تجزیه شده اند توسط مودمهایی که دارای فناوری MIMO هستند با استفاده از عددی که روی مشخصات آنها درج شده، تعیین میشوند.
فناوری MIMO در مودم امکان اتصال چندین کاربر به صورت همزمان میسر شده و تغییری در سرعت انتقال دادهها به وجود نخواهد آمد. برخی دستگاههای پیشرفته و رده بالا مانند آیفون XS و مودم ۴G LTE هوآوی مدل B612، از فناوری MIMO 4×4 برخوردارند.
به کمک فناوری MIMO در مودم، ظرفیت لینکهای رادیویی افزایش پیدا میکند. این افزایش ظرفیت با استفاده از آنتنهای دریافتکننده که در این مودم ها تعبیه شدهاند، امکانپذیر است.
افزایش سرعت انتقال دادهها با استفاده از فناوری MIMO در مودم بر هیچکس پوشیده نیست. پوشش بیشتر، تجزیه بهتر کاربر، ظرفیت شبکه بالا و غیره تمامی مواردی هستند که با استفاده از این فناوری امکانپذیر خواهند بود؛ اما استفاده از این تکنولوژی در برخی موارد کاربرد نخواهد داشت.
فناوری MIMO در مودم یا تکنولوژیهای مرتبط با آن از جمله MU-MIMO که در روتر و اکسس پوینت های پیشرفتهتر استفاده میشوند، مزایای بسیار زیادی خواهند داشت. این مودمها با استفاده از تکنیک SM (Spatial Multiplexing) سرعت بسیار بالاتری در انتقال دادهها را فراهم کرده و باعث کاهش نرخ خطای بیت (BER) میشوند.
مهمترین کاربرد فناوری MIMO در مودم و اکسس پوینت، بهرهمندی از سرعت بالاتر است؛
معایب فناوری MIMO
تکنولوژی MIMO دارای جنبههای مثبت و منفی زیادی است. علاوه بر مزایای مختلفی که این فناوری دارد، برخی معایب و نقاط ضعف نیز در آن دیده میشود که در انتخاب یا خرید مودم هایی با این ویژگی، میتواند تأثیر زیادی داشته باشد. یکی از اصلیترین نقاط ضعف این تکنولوژی، پشتیبانی پایین سرویس دهندههای اینترنت از آن است.
- ۰۱/۰۷/۲۰